Verlichting Poppenhuis


poppenhuis.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verlichting Poppenhuis
Anneliesvanderham
Anneliesvanderham
http://www.anneliesvanderham.nl/verschillende.htm

Cir-Kit Montage
Anitas poppenhuis - groningen
http://www.netshop.nl/shop/krikkep/contents/nl/d152.html

Het Speelgoedhemeltje
Speelgoedwinkel in amsterdam en online gespecialiseerd in houten speelgoed, metalen trapauto's, schleich speelgoed, bouwplaten en houten modelbouw boten
http://hetspeelgoedhemeltje.web-log.nl/het_speelgoedhemeltje_hou/poppenhuizen/index.html

Mini-Wonders.nl
Mini-wonders mini wonders poppenhuizen poppenhuis miniaturen poppenhuis miniaturen modelbouw modelbouwartikelen scheepsmodelbouw vliegtuigmodelbouw scheepsmodellen schaalmodellen hobbyartikelen hobby cursussen demonstraties beurs braderie 1:12 1:24 1:48 1:144 1:10 1:72 1:18 ho ho schaal speelgoed houten beren poppenwagens pakhuizen garages hobbelpaarden rammelaars mobiles leesboekjes voorleesboekjes muziekdoosjes treinen verlichting miniatuurverlichting 12 volt 3,5 volt trafo serviesjes kinderserviesjes mini serviesjes muziekinstrumenten stelten marionetten schommels speeldozen hobbelpaarden schommelpaarden hobbyverf treinbanen
http://www.mini-wonders.nl/

Poppenhuisverlichting
Poppenhuisverlichting
http://www.lampbank.nl/kk_300820.html

Workshop verlichting
Workshop verlichting
http://www.mijnpoppenhuizen.nl/workshop.htm

Gerelateerd
 • Deze 26-jarige onderneemster gaat Lego aanvallen met meisj..
  Te weinig vrouwen kiezen voor een technische opleiding. Daar wil de 26-jarige Alice Brooks iets aan veranderen met haar stoere bouwspeelgoed.
 • CultuurBewust.nl | Aziatische Kunst en de Nederlandse Smaa..
  In het Gemeentemuseum Den Haag wordt in 'Aziatische Kunst en de Nederlandse Smaak' Aziatische kunst getoond die is aangepast naar de Nederlandse smaak.
 • Poppenhuis voor designliefhebbers
  Wie wel eens het Rijksmuseum heeft bezocht kent de prachtige poppenhuizen die daar te zien zijn. Deze huizen zijn een perfecte afspiegeling van hoe een huis (van een rijke familie) er in die tijd uitzag. Anno 2014 zijn er nog steeds poppenhuizen, dit keer zijn ze geen pronkstuk meer voor rijke dames, maar is het speelgoed geworden. De meeste poppenhuizen van tegenwoordig zijn echter geen afspiegeling meer van de hedendaagse interieurs, maar zijn een combinatie van goedkoop plastic en bubbelgumkleuren. Er bestaan echter uitzonderingen. De poppenhuizen van het Poolse Miniio (een bedrijfje van twee moeders uit Warschau) zijn gebaseerd op Bauhaus en het werk van de Braziliaanse architect Marcio Kogan. Ook zijn de huizen genderneutraal, dus ook jongens (of meisjes die niets met roze hebben) zullen dit huis leuk vinden. En natuurlijk vinden ouders dit huis ook mooi. De poppenhuizen komen in verschillende maten en zijn te koop via de webshop van Miniio.
 • Grootste poppenhuis van Nederland staat in Assen
  ASSEN - Het grootste poppenhuis van Nederland staat sinds deze week in Assen. In het Drents Museum om precies te zijn.
 • Benefietmarkt voor onderhoud Lambertuskerk Vught
  VUGHT - Op het terrein achter de Lambertustoren in Vught vindt zaterdagmiddag 27 september de jaarlijkse spullen- en talentenmarkt plaats.
 • Er staan 6 links op deze pagina.
  Privacybeleid